Arisk Priest

В 2004 году коллектив удостоен звания "Лучшая группа года на музыкальном лейбле Arisk Star".
Более подробно о группе на вики "Традиция"

Начальный состав на 2001 год:

Alexander Morgen - guitar, flute, backing vocals, vocals
Ahriman - drums, harmonica, backing voice, samples programming, bass
Astika (2003-2005) - keyboards, backing vocals
M.K. (2003-2005) - drums, percussion
Amper Alex Nico (2001-2005) - producer

Последний состав на 2012 год:

Alexander Morgen – vocal, guitar, flute, key
Ahriman (Iscander) – bass, drums
Astika Ida (Maria Veda) – vocal, key, piano
Ayami (Natalia) – vocal, traditional instruments
Alexander Morgen (2006-2012) - producer

Группа распалась 31.12.2012

Дискография

Лейбл Arisk Star Company Ltd.

2002 - Winter Forest
2002 - Forest Priest
2002 - Experiments of Religions
2002 - Forest Filosofem
2003 - Pagan Brother
2003 - Presence
2004 - Wreath
2004 - Abundance Wreath
2005 - Hits
2017 - Freedom
2019 - Pagan Rare

Лейбл General Records

2007 - Presence II
2007 - Arisk Priest & Клiч (split)
2008 - Tijara Drevnih (Arisk Priest & Slavogorje (split)
2008 - Troy
2009 - В тылу врага
2010 - Presence III
2011 - О чем плачут ивы

Сайты группы: 
facebook last.fm reverbnation realmusic spotify

  • Product Compare (0)
Arisk Priest - Freedom

Arisk Priest - Freedom

Label: Arisk Star Company Ltd.Catalog#: ASCD0115Genre: RockStyle: Dark, Noise, Experimental, Ambient..

100.00р.

Arisk Priest - Pagan Rare

Arisk Priest - Pagan Rare

Label: Arisk Star Company Ltd. Catalog#: ASCD0136 Genre: Rock Style: Dark, Noise, Exp..

100.00р.

Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)