Steppen Mack - 2018

Steppen Mack

 ua.gif

Группа основана 21 августа 1974 года Зораном Лелекой (Leleka 7 Degree) в городе Керчь, УССР.
Играет в стиле - рок
В 1978 году группа распалась.
В 2012 году, через 35 лет, вновь собралась в прежнем составе.
В 2013 и 2014 годах коллектив был удостоен звания "Лучшая группа года на музыкальном лейбле Arisk Star".

Лучшей песней года в 2013 признана "Генрі Морган - Володар Флібуст'єрського Моря". 
Лучшей песней года в 2014 признана "На Кафу падает дождь". Более подробно см:
Сейчас группа работает над своим двенадцатым альбомом "Скифское Золото".

Участники

Состав на 2012-09-21

Mitchel Leleka (ex.Vril-Orden) - guitar, vocals, backing voice
Amper Alex Nico (Astika & Swastika) - bass, vocals
Alex Vacatko (ex.Vril-Orden) - keyboards, organ, piano, voice
Indigo Ruban (ex.Vril-Orden) - drums, percussion

Состав на 2014-04-01

Mitchel Leleka - guitar, vocals, backing voice
Amper Alex Nico - bass, vocals
Alex Vacatko - guitar, piano, voice
Indigo Ruban - drums, percussion
Timur Ibatullin (Nitokris to Babylon) - keyboards, organ

Состав на 2015-03-10

Mitchel Leleka - guitar, vocals, backing voice
Alex Vacatko - guitar, piano, voice
Indigo Ruban - drums, percussion
Timur Ibatullin (Nitokris to Babylon) - bass, keyboards

Состав на 2016-10-19

Mitchel Leleka - guitar, vocals, backing voice
Amper Alex Nico - bass, vocals
Alex Vacatko - keyboards, rhythm guitar, piano, vocals
Indigo Ruban - drums, percussion

Продюсер: Amper Alex Nico (с 2013 года)

Дискография

Альбомы

1974 - Steppen Mack (I)
1975 - Steppen Mack (II)
1976 - Captain San Francisko (III)
1977 - Nordonhord (IV)
1977 - Ali (V)
1978 - SM (VI)
2013 - Savmack Revolt (VII)
2013 - Panticapaeum (VIII)
2013 - Капiтан Сан-Франциско (IX)
2013 - Володарі (X)
2014 - З Кафы на Чокрак (XI)
2017 - Ali Express

Cборник

2014 - Anniversary

Cольные альбомы

Mitchel Leleka

2014 - Озеро Чокрак

Amper Alex Nico

2015 - From The Series "Legends Arisk Star"

Все альбомы выпущены на лейбле Arisk Star



STEPPEN MACK - Savmack Revolt (2013) 
Label: Arisk Star Company Ltd.
Catalog#: ASCD0070

Genre: Rock
Style: Classic rock

Country: Ukraine, Crimea, Kerch
Format: CD,Album
Released: 01 May 2013
All music and lyrics by: Steppen Mack
Engineered and mixed by: &.Nico
Cover design by: &.Nico
Produced by &.Nico
Recorded,mixed and mastered during April 2013 at MHSC

01. Savmack Revolt - 6:54
02. The Bosporan Kingdom - 6:41
03. Spartocids - 8:55
04. The Bospor`s Great Steppes - 5:30

total 28:04

STEPPEN MACK - Panticapaeum (VIII) 
Label: Arisk Star Company Ltd.
Catalog#: ASCD0072

Genre: Rock
Style: Classic rock
Country: Ukraine, Crimea, Kerch

Format: CD,Album
Released: 01 June 2013
All music by: Steppen Mack
All lyrics by: &.Nico
Engineered and mixed by: &.Nico
Cover design by: &.Nico
Produced by &.Nico
Recorded,mixed and mastered during April 2013 at MHSC
01. Panticapaeum - 7:18
02. Nymphaeum - 5:16
03. Зевс Боспора Кіммерійського - 5:09
04. Меотидская літня ніч - 8:39

total 26:25

STEPPEN MACK - Капiтан Сан-Франциско (IX) 
Label: Arisk Star Company Ltd.
Catalog#: ASCD0073

Genre: Rock
Style: Classic rock
Country: Ukraine, Crimea, Kerch
Format: CD,Album
Released: 27 July 2013
All music by: Steppen Mack
All lyrics by: &.Nico
Engineered and mixed by: &.Nico
Cover design by: &.Nico
Produced by &.Nico
Recorded,mixed and mastered during June 2013 at MHSC
01. Капiтан Сан-Франциско - 6:40
02. Храм Аполлона В Дельфах - 6:51
03. Цокнута Ела Чурчхела - 9:09
04. Тонтон-Макуты Папи Дока - 6:20

total 29:03

STEPPEN MACK - Володарi (X) 
Label: Arisк Star Company Ltd.
Catalog#: ASCD0074

Genre: Rock
Style: Classic rock
Country: Ukraine, Crimea, Kerch
Format: CD,Album
Released: 8 Augusrt 2013
All music by: Steppen Mack
Lyrics by: &.Nico 1,2,3,5; Ernesto Che Guevara 4.
Engineered and mixed by: &.Nico
Cover design by: &.Nico
Produced by &.Nico
Recorded,mixed and mastered during July 2013 at MHSC
01. Попурi Карібські Володарi - 8:21
02. Трухильо з Доміникано - 5:44
03. Генрі Морган - Володар Флібуст'єрського Моря - 4:26
04. Гавана чує клич твій бойовий
 - 4:54
05. Тонтон-Макуты Папи Дока - 6:20


total 29:49

Трухильо з Доміникано
вірші Ампер Нико
2013 рік.


Сонце перейшло екватор,
А цією райською країною,
Як, ніби, молодою дружиною,
Править старезний диктатор. 

Час не терпить диктат,
Ось і Батисту розіпнутий.
Розвіваються Фіделя вогнища,
Ну, а ти, Трухильо, поспи! 

Партідо Доміникано,
Ми за Трухильо тирана.
Партідо Доміникано,
Ми за тирана!
Ми за тирана!!!

Генрі Морган - Володар Флібуст'єрського Моря
вірші Ампер Нико
2013 рік.


Армади Моргана йдуть,
І майбутнім мертвим,
Осанну співають. 

Чорні прапори на реї,
Штурмуйте Панаму швидше.
Галери іспанців топите,
Ісус і Марія нас збережете! 

Генрі Морган -  Володар Флібуст'єрського моря,
Генрі Морган -  Гроза Карібського моря.

Гавана чує клич твій бойовий  (Гимн Фиделю)
вірші Ернесто Че Гевара
1956 рік.  

Підемо
Зустрічати зорю на острові твоєму,
Схожому на зеленого каймана...
Рвонемося в бій невідомим дорогою. 

Підемо
І, всі перешкоди пробиваючи лобом,
Увінчаним повстанською зіркою,
Перемогу вирвемо або смерть знайдемо.
Коли роздуєш тліюче вугілля
Костриці
І здригнуться, прокинувшись, джунглі,
Коли ти берег оповістиш стріляниною,
І ми — з тобою! 

Коли пообіцяєш ти народові
Аграрну реформу і свободу
І гуахиро захопиш боротьбою,
І ми — з тобою!

Небезпечний хижак, що недобиває, буде,
Але за тобою підуть прості люди,
Горді солдатською чесною долею.
І ми — з тобою! 

Ми переможемо в що б те не стало,
Гавана чує клич твій бойовий.
Дай мені рушницю
І укриття в скелях,
І більше нічого. 

А якщо нас спіткає невдача,
Ми зустрінемо поразку не плакавши,
Хусткою кубинським дбайливо накриємо
Останки тих, що воювали як герої
За честь Америки — вона світліше всього:
І більше нічого...

Тонтон-Макуты Папи Дока
вірші Ампер Нико
2013 рік.


Дядечко Тонтон
Як зомбі він.
З мішком влізає
У сірий будинок
І викрадає в нім дітей.
Прокинься скоріш
Прокинься скоріш!

Steppen Mack - "З Кафы на Чокрак (XI)"
Label: Arisk Star Company Ltd.
Catalog#: ASCD0079

Format: CD, Album
Country: 
Republic Of Crimea, Russia
Released: 2014-16-03
Genre: Rock
Style: Classic rock, ambient, noise

01 На Кафу падает дождь 4:52
02 З Кафы на Чокрак - 7:25

03 Миссин, наш Великий! - 7:06

04 Неаполь Скифский - 5:14
05 Cкифские Кони - 5:43

total time 30:24


Steppen Mack - "Anniversary"

Label: Arisk Star Company Ltd.
Catalog#: ASCD0080

Format: CD, Compilation
Country: Republic Of Crimea, Russia

Released: 2014-21-03
Genre: Rock
Style: Classic rock, ambient, noise

01 Миссин, наш Великий! - 7:06
02 Капiтан Сан-Франциско - 6:40
03 З Кафы на Чокрак - 7:25

04 Генрі Морган - Володар Флібуст'єрського Моря - 4:26
05 Cкифские Кони - 5:43

06. Цокнута Ела Чурчхела - 9:09
07 Неаполь Скифский - 5:14

08 Savmack Revolt - 6:54
09 Трухильо з Доміникано - 5:44
10 На Кафу падает дождь 4:52
11 Тонтон-Макуты Папи Дока - 6:20
12 The Bospor`s Great Steppes - 5:30  
13 Зевс Боспора Кіммерійського - 5:09
total time 77:2
4

Steppen Mack - "Ali Express" (XII)

Label: Arisk Star Company Ltd.
Catalog#: ASCD0112
Genre: Rock
Style: Noise, Experimental, Ambient

Country: Ukraine

Format: CD, Album

Released: 21 Feb 2017

01 Ali Express - 6:37

02 The Tontons Macoutes Papa Doc - 6:20

03 Henry Morgan - 4:25

04 With Kefe on Chokrak - 7:21

05 Trujillo with Dominican - 5:44

06 Crazy Ella - 8:40

total time 39:09

Buy it Now: amazon  qobuz  play.google  microsoft  musa24  play.spotify  store.multiza

Cольные альбомы:


Mitchel Leleka - "Озеро Чокрак"

Label: Arisk Star Company Ltd.
Catalog#: ASCD0078

Format: CD, Album

Country: Ukraine, Crimea, Kerch
Released: 2014
Genre: Rock
Style: Classic rock, ambient, noise

01 З Кафы на Чокрак - 5:52
02 Дорога на Чокрак - 8:59
03 Озеро Чокрак - 5:33
04 Занурення в озеро Чокрак - 18:35
05 Червона Рута (инструментал) - 4:50
06 З Кафы на Чокрак (Mitchel Leleka & Steppen Mack) - 5:52

total time 49:46

Amper Alex Nico - From The Series "Legends Arisk Star"
Label: Arisk Star Company Ltd.
Catalog#: ASCD0096
Genre: Pop, rock
Style: Experimental, noise, ambient

Country: Cyprus

Format: CD, Album

Released: 24 Oct 2015
All music and lyrics by: Amper Alex Nico

01 Babylonomania (Ver.2) - 5:47

02 Night Babylon (Ver.2) - 7:30

03 Thor's Hammer - 5:29

04 Капiтан Сан-Франциско - 6:40

05 Из Кафы на Чокрак - 7:25

06 Генрі Морган  -  Володар Флібуст'єрського Моря - 4:26

07 На Кафу падает дождь - 4:52

08 Captain Gothia - 1:59

09 Трухильо з Доміникано - 5:44

10 Kafa - 4:17

11 Hey, Uncle Joe - 1:57

12 Savmack Revolt - 6:54

13 Неаполь Скифский - 5:14

14 Vril-Orden - 3:26

15 Чокнутая Элла Чурчхела - 8:35


discogs  facebook  realmusic  reverbnation  vk